A húst és a zöldfűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd egy órán keresztül főzzük, közben félidőnél megfordítjuk a húst. Ekkor beletess
A húst tisztítsuk meg, fűszerezzük sóval, valamint borssal és hagyjuk így egy óráig. Ezután a felhevített olajon negyed óra alatt mindkét oldalát süssük m
A húst felszeleteljük, majd egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter sós vízzel, és főzni kezdjük. Hozzáadjuk az elnegyedelt hagymát, a fokhagymát, a chilit
A húst megtisztítjuk, leszedjük a hártyáit, besózzuk és a felforrósított zsiradékban a hús mindegyik oldalát jól átsütjük. Ezután lefedve tároljuk, amí
A húst egy napig a vörösborban érleljük, közben többször megforgatjuk. Ezután sózzuk, borsozzuk, majd a rozmaringgal, majoránnával és fokhagymával bedörzs
A megtisztított húst daraboljuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon pirítsuk 20 percig, majd tegyük félre. A zaftjában 5 perc alatt futtassuk
A felkockázott húst, hagymát és répát pácoljuk be a vörösborba. Adjuk hozzá az egyik fűszercsokrot és letakarva egy napig pihentessük e hűtőben. Ezután sz
A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára. A hús zaftját d
Ugrás a lap tetejére >>