Az áfonyát kanalazzuk át kis tálakba vagy kelyhekbe, majd tegyük a hűtőbe.
A tojássárgáját a cukorral, valamint a pezsgővel közepes lángon gőz fölött ke
A banánokat meghámozzuk, és felkarikázzuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összekeverjük a tejszínnel, a triple sec-kel és a citromlével, majd a ban
A cukrot a vízbe öntjük, majd beletesszük a szőlőket, és egy rácson hagyjuk megszáradni őket. A bort a narancshéjjal felforraljuk, majd beletesszük a beáztat
A brokkolit megfőzzük, néhány rózsát félreteszünk, a többit pépesítjük. A hagymát felaprítjuk, és a brokkolihoz keverjük. A tojásokat felkarikázzuk, a b
A cukrot és a tejszínt addig melegítsük lassú tűzön, amíg a cukor meg nem olvad. Forraljuk fel folyamatos kevergetés mellett. A citrom héját és levét is adju
A gombát megtisztítjuk, majd felaprítjuk. A hagymát is felaprítjuk, majd a gombával együtt egy evőkanál forró vajon puhára pároljuk. Sóval, borssal és a cs
Mikróban olvasszuk meg magas hőfokon a hőálló tálban lévő csokitörmeléket. Rakjuk tálba a sodót és a megolvasztott csokit lassan keverjük hozzá. Annyira ke
A beáztatott halenyvet 1 dl tejszínben főzni kezdjük, majd beletesszük a cukorral felvert tojásfehérjét és a maradék felvert tejszínt is. A keverék felét poh
Ugrás a lap tetejére >>