A húst felszeleteljük, majd forró olajban megsütjük. Amikor kihűlt, finomra daráljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sót, borsot és petrezselyemzöldet, és habosra ke
A rákokat néhány percig gőzfürdőben pároljuk, majd ha kihűltek, olajat folyatunk rájuk. Eközben a zellert leturmixoljuk, majd átszűrve elkeverjük a vermuttal
A rákhúst sós, babérlevéllel és rozmaringgal fűszerezett vízben 10 percig főzzük. 5 db kivételével összeturmixoljuk a tojássárgájával, a fogasfilével, t
A sajtot feldaraboljuk, és összeturmixoljuk a besamellel, fűszerekkel és a felaprított metélőhagymával. A tojásfehérjét felverjük, és a krémbe forgatjuk.
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd amikor jól megszívták magukat, a maradék tejet leöntjük róla. A tojást kikeverjük a vajjal, sajttal és a fűszerekkel, ma
A fölösleges részeket vágjuk le a sonkáról, kockázzuk fel, majd egy turmixgépben jól aprítsuk össze. Ezután dolgozzuk össze a szósszal, a ketchuppal, a para
Keverjük össze a joghurtot és a tejfölt. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is, és tegyük a hűtőbe pár órára. Öntsük a mártást tálba, és szórjuk meg a t
A tojásokat összeturmixoljuk a besamellel, mustárral és fűszerekkel.
A tojásfehérjét habbá verjük, majd a krémbe forgatjuk.
Hidegen tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>