A grillsütőben a tüzet előkészítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük ol
Az olajat hevítsük fel egy serpenyőben, és pirítsuk meg benne kevergetve a hagymát 3-4 perc alatt. Adjuk hozzá a fokhagymát és az oregánót, majd pirítsuk még
Alufóliában fektessük le a tonhalat, locsoljuk meg a balzsamecettel, a mézzel és a szezámolajjal. Zárjuk le a fóliát, és süssük meg a sütőben.
Előkészül
A halakat kifilézzük, és az eltávolított fejüket, csontokat, fűszeres vízbe feltesszük főni. Kb. 2 óra után a levest leszűrjük, és a húst lepasszírozzuk.
A tonhalszeleteket vajon átsütjük. A megtisztított gombát felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, majd a gombát megpirítjuk rajta. Utána a halszeletekre halmozz
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrém
A halat feldaraboljuk, meglocsoljuk citromlével és megsütjük az olajban. A répát, zellert felszeleteljük és a borsóval együtt megpároljuk a vajon. Egy tál kö
A grillsütőben a tüzet előkészítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük ol
Ugrás a lap tetejére >>