Fogunk egy tálat, és beletesszük a tojásokat sárgáit, a mézet, a vajat, a cukrot és a szalalkálit. Ezeket alaposan összekeverjük, majd hozzátöltjük a tejet,
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a lisztet, a fahéjat, a szalalkálit, a szegfűszeget, a cukrot, a tojássárgáját, a mézet, a tejet és a reszelt citromhéjat
A mézet felforrósítjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és jól összekeverjük. Ezután megtöltjük vele a két ostyalapot.
Amikor kihűlt felszeleteljük.
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojást, a cukrot, a sütőport és a lisztet. Ezután hozzáadjuk a mézet, a fahéjat és a szegfűszeget. Az egészet alapos
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojást, a lisztet, a cukrot, a sütőport és a mézet. Ezután hozzáadjuk a fahéjat és a szegfűszeget is. Az egészet egy
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy napig pihentetjük.
Utána kinyújtjuk a tésztát, majd kiszaggatjuk, és lassú tűznél megsütjük.
Tészta készítése: a hozzávalókat összegyúrjuk, három felé osztjuk, kinyújtjuk, és három lapot sütünk.
Krém készítése: a pudingot megfőzzük, majd h
A tojásokat a cukorral összekeverjük, és folyamatos keverés mellett eldolgozzuk benne a sütőport, a lisztet és a zsemlemorzsát. Ezt tésztává nyújtjuk és kes
Ugrás a lap tetejére >>