Tisztítsuk meg a hagymákat, az egyiket vágjuk karikára, a másikat apró kockára. Forrósítsuk fel az olaj egyharmadát, és pároljuk benne üvegesre a hagymakock
25 dkg lisztből, a tojássárgájából, olajból, sóból és meleg vízből rétestésztát készítünk, amelyet kb. fél órán át pihentetünk. A pihentetés útá
Hántsunk le a padlizsánról hosszában egy csík héjat, vágjuk hosszában félbe. Sózzuk meg a vágásokat, majd pihentessük 20 percig.
Tisztítsuk meg a hagymát,
A padlizsánt meghámozzuk, felkarikázzuk, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. A combot felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, a zöldhagymát felszeleteljü
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Vágjuk vékony szeletekre a húst, és tűzzük 4 nyársra. Vágjuk vékony karikára az egyik hagymát, a másikat reszeljük fin
Tegyük a tésztalapokat egymás mellé. Csepegtessünk a lapokra kevés vizet, és takarjuk le egy nedves konyharuhával. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, vajazzuk
Vágjuk le a paraj vastag szárát, vagdaljuk fel a leveleit. Tisztítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, és vágjuk apró kockára. Melegítsük elő a sütőt 200 fo
Főzzük a burgonyát sós vízben puhára. Hámozzuk meg, és még forrón nyomkodjuk szét, vagy törjük át.
Tegyük az áttört burgonyát egy edénybe, és keverj
Ugrás a lap tetejére >>