Keverjük össze a száraz alapanyagokat, és a közepébe öntsük bele a tejet, a tojást és a vajat. Gyúrjuk sima tésztává. 1 órát hagyjuk pihenni. Az áfonyát
Vegyük a fél deci mézet először, ehhez keverjük a datolyát, a diót és a citromhéjat. Keverjük össze a morzsát és a fahéjat is. Fúrjuk ki a magházat az al
Egy liter vizet felforralunk a wokban, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a kukoricadarát. Sóval ízesítjük, majd fedő alatt, gyakran kevergetve 20 percig f
Készítsük el a grillsütőben a parazsat. Melegítsük fel a vajat, a rumot, a mézet és a fahéjat. Vegyük le a tűzről, és mártsuk bele az ananászszeleteket. T
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom