Babot előző este vízbe áztatjuk. Bárányhúst feldaraboljuk, szalonnát felkockázzuk. Répát karikára vágjuk. Vöröshagymát vékony szeletekre karikázzuk. Pet
Bográcsunkba 2dl olajra odatesszük a hagymát pirulni közben össze kockázzuk a marhalábszárat. Ha a hagyma megpirult akkor beletesszük a fűszereket és a husit.
Bográcsban lisztet és tojást gyúrunk össze, és amikor összeállt, csipetkéket csipkedünk belőle. Kitesszük száradni, a bográcsban pedig vizet forralunk. Bele
Bográcsban zsírt olvasztunk fel, belekeverünk pirospaprikát, 1-2 pohár vizet öntünk hozzá és belerakjuk a hosszában felvágott krumplit. Hozzáadjuk a zellert
Daraboljuk fel a birkahúst. Birka koponyáját kettéhasítjuk, agyvelőt megsózzuk, megborsozzuk, megpaprikázzuk, és a koponyát összekötjük. Vöröshagymát fino
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom