Bográcsban olvasszuk meg a zsírt, majd ebben pároljuk meg a felkarikázott hagymát és paprikát. Mikor megpuhultak a zöldségek hozzáadjuk az ugyancsak felkarikáz
Hagyjuk egy kis ideig sóban állni a halat, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk és olajban kisütjük. Forró szeletek közé kaporlevelet szórunk.
U alakban felvágjuk a halat, sóba forgatjuk és állni hagyjuk. Ezután paprikás lisztbe forgatjuk és olajban kisütjük.
A busát megtisztítjuk, lebőrözzük, amennyire lehet kiszálkázzuk és ledaráljuk.
A hagymát a petrezselyemmel az olajon megpároljuk. A vízben megázott zsemlék
A halat megtisztítjuk, négy darabra vágjuk és alaposan bepácoljuk sóval, borssal, préselt fokhagymával. Felöntjük tejjel, letakarjuk és fél napra hűtőbe tes
A halszeleteket bevagdaljuk, sózzuk, borsózzuk, reszelt fokhagymával, vizzel bedörzsöljük. A sós vízben előfőzött zöldségeket Rama margarinozott fóliába ra
Fogunk egy tálat, beletesszük a busahúst, majd hozzákeverjük a főtt sárgarépát, a főtt gomba felét, a feldarabolt paprikát. Sózzuk, borsozzuk, a delikáttal
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát 10-15 cm-es darabokra felszeleteljük, és besózzuk. Minden szeletre szalonnát, burgonyát és hagymát teszün
Ugrás a lap tetejére >>