Halakat kizsigereljük, de a pikkelyekhez nem nyúlunk. Hal belsejét kimossuk, befűszerezzük és megtűzdeljük szalonnával. Hústűvel rögzítjük, ezután agyaggal
Babot előző este vízbe áztatjuk. Bárányhúst feldaraboljuk, szalonnát felkockázzuk. Répát karikára vágjuk. Vöröshagymát vékony szeletekre karikázzuk. Pet
Rakjuk a húst egy edénybe, egy rétegbe. Keverjük össze az olajat, citromlevet, fokhagymát, gyömbért, mézet, fűszersót és a szójaszószt. Öntsük a húsra, d
Vágjuk le a bébikukorica végeit. Paprikát szeleteljük kétujjnyi darabokra. Kínai kel és a brokkoli végeit vágjuk le. Vágjuk a zöldhagymát 4 cm hosszú darabo
Keverjük össze a pác hozzávalóit, és tegyük bele a húst. Pácoljuk lefedve 1 órát a hűtőben. Ezután húzzuk nyársakra, és süssük meg.
Előkészület: 5
Húst kenjük meg szójaszósszal, és szórjuk meg fokhagymával, majd mindkét oldalát kenjük be mézzel. Rakjuk a hűtőbe 1 órára. Sütés előtt hagyjuk szobahő
Keverjük össze a citromlevet, olajat, oregánót, sót, majd kenjük meg vele a hússzeleteket. Őröljük rá a borsot, és hagyjuk 30 percig állni.
Burgonyát egy l
Szórjuk a morzsát tálba, adjuk hozzá a vajat, makadámdiót, oregánót, petrezselymet, makadámdiót és a citromborsot. Keverjük össze, és adjuk hozzá annyi toj
Ugrás a lap tetejére >>