Hal mindkét oldalán ejtsünk 2-2 mély bemetszést. Kenjük meg a páccal a hal belsejét.
Melegítsük forróra a grillsütőt, fújjuk be olajjal. Grillezzük a hal
Nyissuk szét a mellet, és klopfoljuk ki, majd szórjuk meg fűszerkeverékkel. Keverjük össze a töltelék hozzávalóit, majd simítsuk a hússzeletek közepére. G
Polenta:
Forraljuk fel a csirkealaplevet, és fokozatosan keverjük hozzá a polentát, és közben kevergessük. Kis lángon keverjük folyamatosan, amíg elválik az e
A páchoz keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a római köményt, a bazsalikomot, a sót és a borsot. Tegyük bele a húst, és forgassuk össze. Fedjük le, és
Vágjuk le a hal fejét, az uszonyokat és a farkát is. Keverjük össze a szömörcét az olívaolajjal. Szeleteljük fel a citromot. Kapornak mossuk meg a szárát.
Aprítsuk össze gomba szárait. Hevítsük fel a serpenyőt, rakjuk bele a szalonnát, és pirítjuk zsírjára. Adjuk hozzá a gombaszárakat. Keverjük bele a morzsát
Halszeleteket szórjuk meg fűszerkeverékkel. Vágjuk félbe a kenyereket, és vékonyan kenjük meg vajjal.
Készítsük elő a grillsütőt, olajozzuk be a rácsokat
Keverjük össze a majonézt, a fokhagymát és a citromlevet. Tegyük a hűtőbe. Melegítsük elő a grillsütőt. A zöldségeket kenjük meg olajjal, majd grillezzük
Ugrás a lap tetejére >>