A finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a paprikát és a cayenne-i borsot. Így pároljuk 2 percig. B
A húst vágjuk darabokra és ízlés szerint fűszerezzük köménnyel, sóval, valamint borssal. Futtassuk meg az olívaolajon az összevágott hagymát, majd adjuk hoz
A bordát és a csirkét feldaraboljuk. Először a bárányt sütjük meg, majd a csirkét. A fokhagymát összezúzzuk, a hagymát felaprítjuk, majd a visszamaradt zsi
A halakat tisztítsuk meg és daraboljuk fel.
A vízbe tegyük bele a zúzott fokhagymát, az összevágott hagymákat, a fűszernövényt és a paprikát. Öntsük hozz
Kettesével szedjük szét a réteslapokat, és vágjuk őket 4 darabba. Egyesével készítsük el őket a következő módon: Tányérra teszünk egy darab réteslapot
Fogjunk egy edényt, és főzzük meg benne sós vízben a brokkolirózsákat. Áztassuk be a római tálat, kenjük ki vajjal, majd terítsük szét benne a lecsöpögte
Fogjunk egy nagy edényt, és tegyünk bele minden hozzávalót a búzadara, a menta, és a petrezselyem kivételével. Alacsony fokozaton, kevergetés mellett pirítsuk
Fogjunk egy tálat, és verjük habosra benne a tojássárgáját, a vajat, a cukrot és a vanillincukrot. Adjuk hozzá még a darált datolyát és mandulát, a burgonya
Ugrás a lap tetejére >>