Előző este beáztatjuk a babokat, majd sóval és kakukkfűvel majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk az összevágott zöldbabot, és készre főzzük. Oldalast feltess
Húst 1,5 l vízben, puhára főzzük. Megpároljuk a szeletekre vágott zöldséget, hozzáadva a májat, és mindig egy kevés húslevest öntünk rá. Miután a zölds
Felkockázott szalonnát kisütjük, zsírjában megpároljuk a hagymát, gombát, fűszerezzük, összekeverjük a darált hússal és a tojással. Ezt a húsra kenjük,
A borjúszegyet felkockázzuk, és megfőzzük. Eközben a hagymát felaprózzuk, üvegesre pároljuk a felkockázott zellerrel, burgonyával és a felkarikázott sárgar
Csíkokra vágjuk a marhahúst, a felkockázott szalonnát kisütjük. Ebben a zsírban megpároljuk a hagymát, rátesszük a húst, átsütjük, megsózzuk, megborsozzu
4 cm-es darabokra vágjuk a póréhagymát, és a felkarikázott hagymával együtt a vajban puhára pároljuk. Belekeverjük a paradicsompürét, reszelt uborkát, fűsz
Kettévágott combot és a feldarabolt mellet bedörzsöljük fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal, és pár órát állni hagyjuk.
Olaj
Tartármártásba hámozott, apró kockára vágott almát, főtt céklát, vékony szeletekre vágott gombát teszünk, majd citromlével és snidlinggel ízesítjük.
Ugrás a lap tetejére >>