Fogunk egy lábost, vizet töltünk bele, majd beletesszük a csirkemelleket, a petrezselymet és a vöröshagymát. Így főzni kezdjük, közben sózzuk, borsozzuk, a m
A forró olajba szórunk két ek. lisztet, és megpirítjuk. Közben a vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd a pirított liszthez adjuk a piros arannyal és
A krumplit megmossuk, megtisztítjuk héjától, majd feldaraboljuk és egy fazékba tesszük. Hozzáöntünk kb. nyolc dl. vizet, és hozzáadjuk az ételízesítő port
A vajat egy nagy lábasban, közepes hőfokon felforrósítjuk. Beledobjuk a hagymát, és 5 perc alatt üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a burgonyát és a fokhagymát,
Az almát megpucoljuk, kimagozzuk és a burgonyával együtt kockára vágjuk.
1-2 deci alaplében néhány percig főzzük a felszeletelt póréhagymát, majd beledolgo
Mikor a krumpli harmadrészben megfőtt, a csíkokat beletesszük. Amikor a csíkok megfőnek, rántást öntünk hozzá. Pár percig főzzük, majd ecettel savanyítjuk.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és kockára vágjuk.
A felvágott hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát. A gyömb
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk nyolc deci vizet. A borsot és az ételízesítőt a levesbe tesszük, majd a
Ugrás a lap tetejére >>