A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk, a szalonnának eltávolítjuk a bőrét és vékony csíkokra vágjuk.
A burgonyát negyed óráig lefedve pároljuk az alapl
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, sóval és pirospaprikával ízesítjük, és egy ek. vizet öntünk rá. A gombát megtisztítj
A húst kockázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, és a zsírban fonnyasszuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, keverjük el, és engedjük fel vízzel. Tegyük bele a
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk. A konzerv levét leöntjük, a halat felaprózzuk, a petrezselyemzöldet lemossuk, és apróra vágjuk. A krumplit lá
A szalonnát felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, zsírját kiolvasztjuk, és hozzáadjuk a felaprózott, megtisztított vöröshagymát. Miután üvegesre pároltu
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk kb. fél liter vizet. Ízesítjük a sóval, a többi fűszerrel és a v
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, egy lábosba tesszük, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, az ételízesít
Az oldalast darabokra szétszedjük, majd egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, és főzni kezdjük. Közben sózzuk, beletesszük a babérlevelet, és amikor már
Ugrás a lap tetejére >>