A sajtot 1 cm-s kockákra vágom, a hagymát karikára vágom és a többi hozzávalóval összekeverem,Szép salátástálba teszem és kb. 2-3 óra múlva fogyasztható
A zöldségeket és a burgonyát hasábokra vágjuk, és megfőzzük. A tejfölt vagy joghurtot a sóval és a fehér borssal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sajtot
A babot sós, ecettel, egész borssal és babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük. A sajtot hasábokra vágjuk, keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vá
A megmosott, kicsumázott paprikákat hosszában négybevágjuk, majd a cikkeket felaprítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát vékonyra szeletelj
A sajtról a fehér bevonatot eltávolítjuk, felszeleteljük ( 2 x 1 cm-es ) lapocskákra vágjuk. A megmosott uborkát és retket szintén így vágjuk fel. A joghurtot
A diót ledaráljuk és a rokfortot szétmorzsoljuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük az ecetet, az olajat, a majoné
Az edami sajtot, az almát és az ananászt egyforma hasábokra vágjuk fel, maj hozzáadjuk a megmosott szőlőszemeket. A gyümölcsökből egy - két darabot félretes
Vékony metéltre vágjuk a sajtot és a fejes salátát, a főtt tojásokat cikkekre vágjuk. Az olajat elkeverjük az almaecettel, ízesítjük sóval, porcukorral és
Ugrás a lap tetejére >>