A húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk. Ezután leforrázzuk, leöblítjük, majd lecsepegtetjük róla a vizet. Az apróra vágott hagymát az olajban megpir
A hagymát zsíron megdinszteljük, amikor már üveges, beletesszük a húst, a fűszereket. Kb. 15 perccel a pörkölt elkészülése előtt beletesszük a piros paprik
A húst vágjuk darabokra. A zsírban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, szórjuk meg pirospaprikával, tegyük bele a húst, keverjük össze, majd adjuk hozzá a
A feldarabolt borjúhúst a felaprított vegyes zöldséggel enyhén sózott vízben, fedő alatt puhára főzzük. Ha kész, a húst a léből kivéve hagyjuk kihűlni,
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és süssük meg az olajon az összevágott hagymával és a felkarikázott répával. Ha
A tésztát sós lobogó vízben pároljuk meg, majd szűrjük le.
A paradicsomot hirtelen mártsuk forró vízbe, húzzuk le a héját és villával nyomkodjuk össze.
A felkockázott húst vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a feldarabolt krumplit, a babot, a csombort és 4 deci vizet. Lefedve kb. egy órán keresz
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Eközben egy bográcsba tesszük a felszeletelt húst, erre tesszük a hagymát. Sózzuk, majd vi
Ugrás a lap tetejére >>