Egy lábosba tesszük a zöldfűszereket, a citromlevet és a megtisztított kagylókat. Felöntjük egy liter vízzel, majd 5 percig főzzük, a rosszakat kidobjuk, lev
Az osztrigát szalonnába csomagoljuk, 220 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
A szalonnát kettévágjuk, a 8 kagylót egy-egy fél szelet szalonnacsíkba csomagolunk, és megtűzzük. 220 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Egy tálban összekeverjük a szószokat és mézet, majd félretesszük. Az osztrigákat a felcsíkozott szalonnába tekerjük, majd felhúzzuk őket a nyársakra. Így
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyö
Az endívai saláta leveleit vajon megfonnyasztjuk, majd a turmixba tesszük. Hozzáadjuk a kagyló levét, a tejszínt és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, majd az eg
Vajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, a sárgarépát, a zellert. Amikor langyosra hűlt belekeverjük a tejszínt, és félretesszük. A száraz fehérborban addi
A hagymát szeletekre, a szárzellert karikára, a fokhagymát apróra vágom. Közepes lángon vajat olvasztok, rádobom a zöldségeket és fedő alatt 5-6 percig páro
Ugrás a lap tetejére >>