Egy edénybe tegyük bele a hagymát és az uborkát, öntsük rájuk az olajat és az ecetet, adjuk még hozzá a cukrot, a sót és a borsot, és keverjük össze. Íze
A póréhagymát, a vöröshagymát vajon 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. Az osztrigalevet, a csirkehúslevest, a babérlevelet, a borsikafüvet és a burgonyát belete
A póréhagymát, a vöröshagymát vajon 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. Az osztrigalevet, a csirkehúslevest, a babérlevelet, a borsikafüvet és a burgonyát belete
A póréhagymát, a vöröshagymát, a kolbászt vajon 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. Az osztrigalevet, a csirkehúslevest, a babérlevelet, a borsikafüvet, és a bu
A sütőt előmelegítjük. Egy sütőlapra 8 tiszta kagylóhéjat állítunk. A fokhagymát, a citromlevet, a petrezselymet, az olívaolajat és a vajat összekeverjük.
A felszeletelt hagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a petrezselymet, a zöldséget és a bort, majd sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk. Belerakjuk az ép kagylókat,
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett k
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a fokhagymát, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edénybe
Ugrás a lap tetejére >>