A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, beleöntünk 2 lite
Megmossuk és megtisztítjuk a halnyesedéket. A zöldségeket is megtisztítjuk, a répát, a zellert és az ánizst feldaraboljuk, a fokhagymát összezúzzuk. Ezután
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, majd olívaolajon, egy nagyobb edényben megpirítjuk, ehhez hozzáadjuk a halfejeket, és a csontokat és addi
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 592 kcal/2486 kj adagonként
Először a sütőt melegítsük elő 200 fokra, légkeverés esetén a 180 fok is elegen
A pontyot vágjuk csíkokra, és alaposan sózzuk is be. Egy edényben 1 liter vízzel tegyük fel főni a csíkokra vágott zöldségeket, a hagymát és a babérlevelet
Az apróhalakat egy lábosban egy órán keresztül főzzük, egy másik edényben pedig a halszeleteket és a hagymát. Az apróhalakat áttörjük, majd a többi halhoz
Az apróhalakat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük 1,5 liter vízzel, és főzni kezdjük. Eközben a többi halat is megtisztítjuk, majd a felapró
A halat alaposan megtisztítjuk. A hagymát felaprózzuk, bográcsba tesszük, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a halat. Ha elkezd forrni, beletesszük
Ugrás a lap tetejére >>