A megtisztított galambot daraboljuk fel és az olajon 10 perc alatt süssük meg, majd dolgozzuk hozzá az összevágott hagymákat, a zúzott fokhagymát és a felkock
A madarat hideg vízben főzni kezdjük. A répákat és a karalábét feldaraboljuk, és a többi egészben hagyott zöldséggel együtt a galambhoz adjuk. Fűszerezzük
A megtisztított galambokat fűszerezzük sóval, valamint borssal, locsoljuk meg az olajjal és tegyük 8 percre előmelegített sütőbe. Ezután szeleteljük fel a mel
A madarakat kettévágjuk, szalonnadarabokkal megtűzzük, és befűszerezzük. Utána két darab két kg-os súlyt alufóliába tekerünk, a galambokat a rostra tesszük
A szalonnát vékonyan felszeleteljük, majd a madarakat beborítjuk vele. Megfűszerezzük, majd megsütjük. Közben olajjal többször meglocsoljuk.
Félbevágva, a
A madarakat feldaraboljuk. A hagymát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd rátesszük a húst. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a húshoz adjuk, és megpirítjuk.
A húst megfűszerezzük, majd 2-2 szelet sonkával befedjük. Olvasztott vajat locsolunk rá, rászórjuk a narancs héját, alufóliába csomagoljuk, majd 3/4 óra alat
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és elősütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig párolju
Ugrás a lap tetejére >>