A megtisztított galambokat fűszerezzük
sóval, valamint
borssal, locsoljuk meg az olajjal és tegyük 8 percre előmelegített sütőbe. Ezután szeleteljük fel a mellét.
Az összevágott
hagymát pároljuk üvegesre az olajban, majd dolgozzuk hozzá a kockára vágott
sonkát és a
lisztet. Süssük néhány percig és engedjük fel a borral, valamint a levessel. Adjuk hozzá a szívet, a májat és a húst, a melleket kivéve. Negyed órán át pároljuk.
A megtisztított
káposztát
sós
vízben pároljuk meg 10 perc alatt. Szedjük szét és kanalazzuk a közepébe a húsos keveréket. Rögzítsük, tegyük bele egy edénybe, adjuk hozzá a
vajat és egy kis húslevest. Pároljuk fél árán át és tálaljuk a felszeletelt mellek mellé.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>