Az almákat meghámozzuk, nyolcadokra vágjuk, és citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük őket. Utána pépesítjük, belekeverjük a mazsolát, cukrot és a
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk a citromhéjat, és 30 percig főzzük. U
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, belekeverjük a cukrot, beleöntjük a kávét, és felforraljuk. Ekkor hozzáadjuk a tejet, és 10 percig főzzük.
Jól behű
A burgonyát négybe vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
A mártáshoz a Rama margarint felolvasztjuk, belekeverjük a lisztet és a vékonyra szeletelt hagymá
A petrezselymet és a hagymát felaprítjuk, a húshoz adjuk, majd egy-másfél liter vízzel felengedjük. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára főzzük.
A burgon
A húst olajban megpirítjuk, majd a felkockázott hagymát hozzáadjuk, és megsózzuk, borsozzuk, chiliport és pirospaprikát szórunk rá. A répát, a zellert, a gy
A babot megfőzzük, a hagymát lereszeljük, a paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot pedig 8 részre vágjuk. Az egészet egy salátástálba tesszük, összekeverjük
A csirkét feldaraboljuk, tűzálló tálba tesszük, a vaj felét felolvasztjuk, belekeverjük a citromlevet, majd a húsra öntjük. Közepes hőmérsékleten puhára s
Ugrás a lap tetejére >>