A 12 deka sajtot lereszeljük, a sonkát pedig felcsíkozzuk. A rizst vajon megpirítjuk, majd felöntjük 4 deci vízzel, és így lefedve sütőben puhára pároljuk. A
A babot éjszakára beáztatjuk, másnap a húst megkötözzük mint egy sonkát, sózzuk, borsozzuk, és rákötjük a rozmaringot is. Tepsibe tesszük 8 gerezd fokhagym
1 l bor, 20 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 2 dl rum, 3 db babérlevél, 1 egész citrom leszelve. Hidegen elkeverni, 24 óra múlva leszűrni.
A megtisztított malacot a hasán végig vágjuk, és a nyakáig felnyitjuk. Egy éles, vékony pengéjű késsel belülről eltávolítjuk a gerinccsontot, az oldalcsont
Az étel készítése előtt egy nappal a megmosott lencsét áztassuk be. A főzést megelőzően a gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel, a meghámozott hagymát
Mossuk meg a salátát, a leveleket szépen rendezzük el a tányérokon. Hámozzuk meg a narancsot, szedjük gerezdjeire és vágjuk kockákra. Daraboljuk fel az ananás
A 2 tojás sárgáját, sóval és vajjal habosra keverjük, majd hozzáöntjük a lisztet, a sajtot és a fölvert tojásfehérjét.. Miután jól megkevertük, a massz
A kacsamelleket megtisztítjuk, majd a bőrnél bevagdalva borssal, sóval megfűszerezzük. Ezután serpenyőbe tesszük és a fölolvasztott kacsazsíron megpirítjuk.
Ugrás a lap tetejére >>