A vöröshagymát felaprózzuk, majd az olívaolajon megpirítjuk, és hozzáadjuk a lencsét, az összepréselt fokhagymát és a babérlevelet. Sózzuk, borsozzuk, majd
A lencsét megfőzzük, majd hozzáadjuk a reszelt hagymát, babért, fűszereket, és összefőzzük. Ezután beleöntjük a bort, a malachúst, és készre pároljuk.
A lencsét pár órára vízbe áztatjuk, majd sós és babérlevéllel ízesített vízben a leveszöldséggel puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük és a zöldsé
Az állat ne legyen több 3-4 hetesnél. A kibelezett, megtisztított malacot kívül-belül megmossuk, sóval bedörzsöljük, majd 1-2 óra hosszat állni hagyjuk. Szá
A sertéslábakat és a farkat jól megtisztítom, megmosom és feldarabolom, 1,5-2 l hideg vízzel felöntve lassú tűzön főzöm. A sárgarépát és a petrezselyemgy
A tojás fehérjéket felverjük, belekeverjük a porcukrot, mézet, vanillincukrot, diót, citromlevet, és gőz fölött jó habosra keverjük, majd megtöltjük vele a
A malacot megtisztítjuk, kívül-belül megfűszerezzük, és citrommal dörzsöljük be. A hagymát és a zellert összevágjuk, majd puhára pároljuk, összekeverjük
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap a zöldséglevesben megfőzzük, és levét félretesszük. A lencsét egy edénybe tesszük, sóval, borssal, oregá
Ugrás a lap tetejére >>