Ehhez a recepthet szükségünk lesz 4 kis agyagedényre.
Először a kolbászt és a sonkát felszeleteljük, majd jól átsütjük. Levesszük a tűzről és beledolgo
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk és odatesszük főzni az almaborban. Rászórjuk a felvágott újhagymát, néhány szem borsot és a tárkonyt. Lefedve fél óráig
Szeleteljük fel a póré- és vöröshagymát, pucoljuk meg a paradicsomot, és paszírozzuk le. Tegyük mindet egy serpenyőbe, adjuk hozzá még az olajat, a babérlev
A kenyérszeletet felkockázzuk, majd forró olajban megpirítjuk, és egy mély tálba tesszük. A paradicsomot, zöldpaprikát, uborkát és a hagymát kockákra vágju
A csicseriborsót bő vízben 12 órán át állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük.
Egy liter vízben főzni kezdjük a csicseriborsót, majd egy kis idő után hozzáad
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Néhány perccel később belekeverjük a feldarabolt paradicsomot, majd
Leforrázzuk a paprikát, lehúzzuk a bőrét, kimagozzuk és felvágjuk.
A rákokat megfőzzük vízben, amelyet borral, babérlevéllel és sóval ízesítünk.
A fel
A spárgát 10 percig pároljuk sós vízben, lecsöpögtetjük és a vajon megsütjük.
Bedörzsöljük sóval a lazacot, kivajazott tepsibe helyezzük és előmelegít
Ugrás a lap tetejére >>