Tegye a paradicsomot, hagymát, paprikát, uborkát, ecetet, olajat és a kenyeret a turmixgépbe. Ha azt szeretné, hogy híg legyen, adjon hozzá egy pohár vizet.
Az
Sós vízbe tesszük a csigákat, ezután megtisztítjuk. Szintén sós vízben főzzük, egészen addig amíg habzani kezd.
A hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáa
Vágjuk fel a húst kockákra, és keverjük össze sóval, borssal, a pirospaprikával és a liszttel. Egy edényben olajon aranybarnára pirítjuk a húst a csíkokra s
Megtisztítjuk az endíviát és a tölgyfalevél-káposztát, vagyis a külső leveleit lehántjuk, majd jól átöblítjük. Felszeleteljük, egy tálba rakjuk és rál
A már megfelelően megtisztított halszeleteket dörzsöljük be sóval.
A kagylót vízben addig pároljuk, míg szét nem nyílnak, majd tovább főzzük a fehér bor
A halcsontleves hozzávalóit a 3 liter vízben főzzük, addig míg elfő az 1/3-ad része.
A hagymákat, a fokhagymát, a sárgarépát és a paradicsomot felszeletelj
A paprikát, a paradicsomot és az uborkát megtisztítjuk és a kenyérrel együtt felkockázzuk. Egy keveset tegyünk félre belőlük, mert ezt fogjuk majd kis tálká
Ledaráljuk a húst és a szalonnát, ezután hozzádolgozzuk a zúzott fokhagymát, a petrezselymet, a tojást és a zsemlemorzsát. Sóval és paprikával ízesítjük,
Ugrás a lap tetejére >>