A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat
A lazacot megtisztítjuk, a hasát felnyitjuk, szálkáit eltávolítjuk. Fűszerezzük, majd lisztbe mártjuk. Forró olajban mindkét oldalát kisütjük. Cseréptálba
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat
A rizst puhára főzzük, eközben három tojást is megfőzünk, majd felaprózzuk őket. A vaj felében megpirítjuk a felaprózott újhagymát, sózzuk, borsozzuk. A m
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 485 kcal/2038 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegendő. A tészt
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocso
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A lazacot a de
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocso
Ugrás a lap tetejére >>