A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, fűszerezzük
A grillsütőben a tüzet előkészítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük ol
Saláta:
Forraljuk vizet, és blansírozzuk a cukorborsót fél percig.. Szűrjük le, és tegyük jeges vízbe. Szűrjük le, és vágjuk el hosszában. Tegyük egy tá
Egy tálban összekeverjük a felkockázott dinnyét a kimagozott, feldarabolt paprikával és a likőrrel, majd hűtőbe tesszük. A spagettit olajon megpirítjuk, majd
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
A megtisztított zöldségeket felkarikázzuk és egy tálra helyezzük, majd a tetejükre tesszük a lefűszerezett halat és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. A l
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 278 kcal/1165 kj adagonként
A cukrot és a sót keverjük össze. A kaprot mossuk meg és aprózzuk fel. Vegyünk eg
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
Ugrás a lap tetejére >>