Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással megkenj
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A vaj hozzávalóit összekeverjük. A lazacot a deszk
A halat felkockázzuk és ugyan ezt tesszük a zöldségekkel, ananásszal is. Olajban megpirítjuk a répát, paprikát, póréhagymát, majd a fokhagymát is, ezután h
Először készítsük el a mártást. Az összevágott hagymát futtassuk meg a vajon, majd adjuk hozzá a bort és pároljuk néhány percig. Ezután keverjük hozzá a
Szeleteljük fel vékonyan a fokhagymát. Keverjünk bele egy kevés sót az olívaolajba, és adjuk hozzá a fokhagymát.
Helyezzük el egy tálba a lazacokat, kenjük
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat
Egy tálban összekeverjük a tormát, a bort, a tejszínhabot, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és az egészet nyomózsákba tesszük. A lazacszeleteket tálra
Alaposan megtisztítjuk a burgonyákat és közben előmelegítjük a sütőt. Egy tepsit jól beszórunk sóval és erre helyezzük a krumplikat. Körülbelül egy óra
Ugrás a lap tetejére >>