A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paprikát, és így 5 percig pirítjuk. Ekkor belekeverjük a koriandert, az alaplevet és a narancslevet, majd fo
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és négy szeletre vágjuk. Bepácoljuk sóval, borssal, citromlével és egy kis ideig állni hagyjuk.
A rizst ké
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Keverjük össze egy tálban a morzsát, a petrezselymet, a parmezánt, a citromhéjat,
A fehérbort sóval, babérlevéllel együtt felforraljuk. Tepsibe öntjük, és a hal-szeleteket belehelyezzük abba. Alufóliával letakarjuk, és sütőben 200 °C-on
Egy lábosba vizet töltünk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet és a citromot, majd melegíteni kezdjük. Amint felforrt, beletesszük a feldarabolt lazac
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy lazacot teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsomot
A mártást egy méretes zacskóba töltjük. A lazacot, a paradicsomot, a zöldborsót és a hagymát beletesszük, lezárjuk és jól összerázzuk. 30 percre hűtőbe
A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
Ugrás a lap tetejére >>