A hagymát vágjuk karikákra, majd pirítsuk meg vajon. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott burgonyát, és együtt tovább pirítjuk. Majd liszttel megszórju
Felverjük az aludttejet és a tejszínes krémsajtot, ezután citromléval, borssal, sóval fűszerezzük. Majd letakarva hűtőbe tesszük, amíg nem használjuk fel. A
Készítsünk világos rántást a vajból és a lisztből, majd öntsük fel a borral és a húslevessel. A sajtot finomra reszeljük, elkeverjük a tejföllel és a tej
Vágjuk fel apróra a sonkát és a gombát, majd vajon práoljuk meg. Hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk meg, fűszerezzük szerecsendióval és fehér borssal. Ehhez adj
A túrót áttörjük, adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet és a sajtot, ízesítsük kevés sóval és a finomra aprított kaporral és keverjük simára. Annyi vizet
A fácánt tisztítás után fel daraboljuk és hideg vízben feltesszük főni.Forrás után bele tesszük a zöldségeket, a szegfűszeggel megtűzdelt hagymát, a fűs
Erőleves, marhahúsleves vagy csirkeleves kockákból húsleves lét készítünk, úgy hogy felforraljuk 1,5 liter vízzel a 2 kockát és kész.
A vöröshagymát
Az összetört csontokből lassú tűzön kb. két órán át erős alaplevet főzünk. Világos vajas rántást készítünk, majd hozzáadjuk az összevágott zöldeket
Ugrás a lap tetejére >>