Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az áfonyaszószt, a felkockázott narancsot és a levét, majd fogyasztás előtt hűtőben pihentetjük.
Az almát szabadítsuk meg magházától és héjától, majd vágjuk kockákra. Cukros szegfűszeges tejben tegyük fel főni, majd sózzuk és citromhéjjal ízesítsü
Pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a mágházat, szeleteljük fel és felhevített vajon letakarva pároljuk fél órán át. Ezután öntsük hozzá az alaplevet ,a ci
Almát meghámozzuk, lereszeljük, tormával és majonézzel összekeverjük. Citromlével, sóval, mustárral ízesítjük. Főtt marhahúshoz adjuk.
Az almát reszeljük le, és dobjuk a forró vajba. Szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel a húslevessel. Főzzük fel, és édesítsük, majd keverjük
Meghámozott almát és a lereszelt hagymát a fűszerekkel és az olajjal, tejföllel pépesre keverjük. Kevés mustárt is tehetünk bele.
Meghámozott almát lereszeljük, ketchuppal, mustárral és majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, végül rászórjuk az összevágott metélőhagymát.
Répakockákat, az almahasábokat, mézet, citromlevet kevés tejjel összekeverjük, a maradék tejjel felöntjük és poharakba öntjük. Búzacsírával szórjuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>