Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az olajat, a gyümölcsleveket és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a felaprított mogyoróhagymát, a bazsaliko
- elkészítése ugyan azon a folyamaton alapul, mint a meggymártásé, csak itt 0 meggy helyett cseresznyét használunk és, hogy a mártás ne legyen savanykás a tej
Az almát cukros vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és pürésítjük. Kis tálkákba tesszük, ízlés szerint még cukrozzuk, majd megszórjuk a cseresznyéve
Újhagyma fehér részét vágjuk vékony karikára. Vágjuk nagyon apró darabokra az ananászt.
Kukoricalisztet keverjük bele a hideg vízbe, hogy sima massza legyen
A cukorral és sóval ízesített húslevesbe elkezdjük főzni az egrest. Rántást készítünk lisztből és vajból, és a levesbe öntjük. Az egészet addig főzzü
A felaprózott fügét és a felcsíkozott sonkát a vajon addig pároljuk, amíg a gyümölcs jól megpuhul. Ezután felöntjük a tejszínnel, sózzuk, a cukorral és a
Meghámozott, kimagozott gyümölcsöt cukorral együtt turmixgépen pépesítjük, ízesítjük és tálaljuk. Szárnyasokhoz adjuk.
A megpucolt gyümölcsöket kockázzuk fel és adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Helyezzünk rá fedőt és takarékon, néha megkeverve negyed óráig pároljuk. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>