A hagymát sóval és ecettel ízesített vízben főzzük néhány percig. Lecsöpögtetjük, majd kis üvegekbe rakjuk. Sós, borsos, tárkonyos ecetet forralunk, majd
A hagymákat pucoljuk meg, és forraljuk 1-2 percig sós-ecetes vízben. Szűrjük le, és tegyük a hagymákat üvegekbe. Késztísünk sós-cukors-borsos salátalevet,
Egy lábosban összekeverjük az ecetet, a bort, a cukrot, a sót, a chilit, a babérlevelet, a borsot, majd főzni kezdjük. A megtisztított hagymákat beletesszük, 25
Mossuk meg a hagymát, csöpögtessük le és szabadítsuk meg a száraitól, valamint a gyökéralaptól. Egy edényben dolgozzuk össze a vízzel, a vajjal és a porcuk
A hagymát megpucoljuk. Párolóedénybe vizet teszünk, majd megsózzuk és ecetet öntünk bele. Gőz fölött puhára pároljuk a hagymát. A vajat megolvasztjuk, bele
A hagymát 10 percig főzzük, majd szintén 10 percre hideg vízbe tesszük. Eközben az ecetet és 10 deka cukrot felforralunk, közben kevés vizet is öntünk hozzá.
A gyöngyhagymát és a cukrot forró olajba tesszük, majd 5 percig dinszteljük. Ekkor felöntjük a levessel, és addig főzzük, amíg teljesen elfő. Sózzuk, borsoz
A bort felforraljuk az ecettel, cukorral, sóval és borssal. Utána hozzáadjuk a felaprított tárkonyt és cseresznyepaprkát, és tovább forraljuk. A fokhagymát ger
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom