Az almákat feldaraboljuk, a hibás részeket kivágjuk, majd a magokkal és a héjával együtt kevés vízben megfőzzük. Utána átpasszírozzuk. A cukorból a vízze
Mossuk meg és daraboljuk fel az érett almákat, és főzzük őket puhára. Törjük át őket, ha már puhák, és főzzünk szirupot. A szirupba kerüljön minden kil
A vajat összekeverjük a mézzel és a dióval, majd üvegekbe töltjük, lezárjuk, és hűtőbe tesszük.
Kekszre vagy pirítósra kenve fogyaszthatjuk.
A körte hibás részeit kivágjuk, majd egy kevés vízben megfőzzük. Utána átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a cukrot, diót, citromhéjat és -levet. Addig főzzü
A meggyet gőz felett megfőzzük, majd átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a mandulát, majd addig forraljuk, amíg elválik a kanáltól, és ha egy kicsit egy t
A birsalmát egy kevés vízzel megfőzzük, majd átpasszírozzuk. A must felét elfőzzük, majd annyi birsalmapépet keverünk hozzá, hogy sűrű legyen. Hozzáadjuk
A barackokat leforrázzuk, majd leszedjük a héját, magját kiszedjük, majd átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát, majd lassan, folytonos keveréssel
A barackot víz nélkül forraljuk, majd ha lejön a héja, átpasszírozzuk. Belekeverjük a cukrot, és folytonos keverés mellett főzzük. Közben néha egy tányérr
Ugrás a lap tetejére >>