A fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük őket, és negyed órán át sütőben sütjük. Utána hozzáadju
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a pástétomot, sózzuk, borso
A borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe tesszük. Sütőben fél ór
A madarakat bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megtűzdeljük a szalonnával. Az olajat felforrósítjuk, majd a húst 25 percig sütjük benne.
Az almák héjá
A madarak szárnyát leszedjük, a törzsét kifilézzük, majd sóval és hagymával ízesítjük. A borjúhúst finomra daráljuk, és sózzuk, borsozzuk. A gombát meg
A fürjeket göngyöljük be a szalonnába és pirítsuk meg az olívaolaj felében.
Pároljunk meg 3 evőkanál rizst sós vízben, szűrjük le, majd dolgozzuk össze
A húst besózzuk, majd hasüregükbe tesszük a kakukkfű kétharmadát, betekerjük a szalonnával úgy, hogy egy része a hasüregbe kerüljön. Ezután olajban megpir
A fürjeket besózzuk, hasüregükbe egy-egy zsályát teszünk, majd szalonnába göngyöljük, és megkötözzük őket. Vajjal kikent tepsibe tesszük, majd magas foko
Ugrás a lap tetejére >>