A madarak szárnyát leszedjük, a törzsét kifilézzük, majd
sóval és
hagymával ízesítjük. A borjúhúst finomra daráljuk, és
sózzuk,
borsozzuk. A
gombát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd felengedjük a borral. A zsemlét kockákra vágjuk, és 2 evőkanál
tejszínt öntünk rá, majd a húshoz adjuk a leszűrt
gombával és a felaprított
hagymával és turbulyával együtt. Jól összekeverjük, majd megtöltjük vele a fürjeket, felcsavarjuk, és megtűzzük. Az olajhoz hozzáadjuk a Rama
margarint, felforrósítjuk, majd körbepirítjuk benne a tekercseket. Utána tepsibe rakjuk, meglocsoljuk a
tejszín, bor és szaft keverékével, majd fél órát sütjük. Ezután 5 percig állni hagyjuk a sütőben, majd tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>