Egy pohárba bort töltünk, majd a többit egy lábosba öntjük két deci vízzel együtt. Beletesszük a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget, és az egészet főzni
Az egész pisztrángokat srégen irdaljuk be, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval és őrölt borssal. A vágatokba zsálya- és bazsalikomleveleket tegyünk, valam
A tojásokat felverjük, majd belekeverjük a kávét, az olajat, a mézet, a cukrot, a kakaóport, majd a sütőporos lisztet is. Az egészet csomómentesre keverjük, m
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a tojással, az élesztővel, a vajjal és a meleg tejjel, majd kétszeresére kelesztjük. Eközben a felaprózott csirkemellet olaj
A csokit gőz felett megolvasztjuk, felöntjük a tejszínnel, majd besűrűsítjük, és a rumot is hozzákeverjük. A babapiskótákat keresztben kettévágjuk, majd n
Tisztítsuk meg a sertésszüzeket, majd hosszában,vékony, éles pengéjű késsel szúrjuk fel és fűszerezzük sóval, borssal ízlés szerint. Az aszalt szilvát á
A pulymellet vékony szeletekre vágjuk fel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, dörzsöljük bele a fűszereket. Az olívabogyót apróra vágjuk fel és keverjük e
Fogunk egy tálat, és beletesszük a megtisztított, elharmadolt rákokat, majd a citromlével meglocsoljuk őket. Ezután egy másik tálban összekeverjük a mustárt,
Ugrás a lap tetejére >>