A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter vízzel, és hozzáadjuk a megpirított hagymát és szalonnát, a fel
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet
A sertésfejet, - csülköt, - és nyelvet a sóval bedörzsöljük, és így 7-8 napig állni hagyjuk, közben néhány naponta forgatjuk őket. Ezután bepácoljuk a h
A sertéslapockából egy pörköltet készítünk, majd a levét félretesszük, a húst pedig apróra felvágjuk. Eközben a burgonyás tésztát kinyújtjuk, kb. 5*5 c
A sertéstüdőt,- szívet,- nyelvet, - és maradékot teljesen puhára főzzük, majd a májjal együtt ledaráljuk. Ezután ledaráljuk az előre beáztatott zsemlét i
A bőrkét majdnem teljesen puhára megfőzzük, majd ledaráljuk a májjal, a tüdővel és a tokaszalonnával együtt. A rizst szűrt abálólében főzzük meg, majd a
A sertésmájat és a tüdőt puhára főzzük, majd félretesszük, és ugyanebben a lében megfőzzük a rizst. Ezután a májat, a tüdőt és a tokaszalonnát is leda
A tüdőt megfőzzük, majd a kicsontozott fejjel és a májjal együtt ledaráljuk. A rizst leforrázzuk, majd a zsírban megforgatjuk, és kevés abálólevet adunk hoz
Ugrás a lap tetejére >>