Babkonzervet levével együtt átpasszírozzuk, húst és a tarját felkockázzuk, hagymát finomra vágjuk. Bográcsban zsíron megsütjük a tarját, rátesszük a hagy
A felkockázott húst, a feldarabolt pórét és répát egy tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, majd hozzáadjuk a borsot, a cseresznyepaprikát, a babérlevelet és
A krumplit a héjában megfőzzük, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Másnap meghámozzuk, és lereszeljük vagy apróra összetörjük. A húsokat és a szalonnát le
A húsokat puhára főzzük, majd ledaráljuk. Eközben a hagymát felaprózzuk, zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vért és az összes fűszert. Ezt a darált hú
A húsokat puhára főzzük, majd ledaráljuk, a szalonnát pedig apróra felkockázzuk. Eközben a felaprított hagymát zsíron megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a vér
Az összes húst, belsőséget és bőrkét egy lábosban puhára főzzük, majd ledaráljuk. Eközben a májat és a szalonnát leforrázzuk, majd a felaprózott hagymá
A sertésbőrkét, - tüdőt, - májat, - és szalonnát 10 percig abáljuk, majd a szalonnát felkockázzuk, az összes többit pedig ledaráljuk. Ezekhez hozzákeverjü
A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. Ezután hozzáad
Ugrás a lap tetejére >>