A sertésszívet,- tüdőt,- és fejhúst puhára főzzük, majd az összeset ledaráljuk a májjal együtt. Ezután hozzákeverjük a beáztatott, szintén ledarált zse
A húst kétszer daráljuk meg, sózzuk, borsozzuk, és 2 tojással gyúrjuk össze. A masszából formáljunk golyókat, mártsuk lisztbe, és lapítsuk össze. Mártsuk
A sertéshúst felaprózzuk a vöröshagymával együtt. A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, és így 10-12 percig sütjük. Ekkor kevés pirospapr
A vérbe sót szórunk, majd átszűrjük egy szitán és állni hagyjuk. Eközben a hurkának való húst puhára, a májat félpuhára főzzük. Ezután ledaráljuk ők
A tüdőt és a szalonnát feltesszük főni, majd ha megpuhultak, félretesszük őket és a levükben puhára főzzük a rizst is. A húsokat és a májat ledaráljuk,
A sertéshúst ledaráljuk, majd összekeverjük az áttört burgonyával, a tojással és a lereszelt vöröshagymával. Sózzuk, borsozzuk, majd hengereket csinálunk b
A szalonna felét kisütjük, közben a zsemléket felkockázzuk. A szalonna visszamaradt zsírjában megpirítjuk a zsemlekockákat. Eközben a maradék szalonnát puhá
A szalonna felét megsütjük, és a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az időközben felkockázott zsemlét. A szalonna másik felét puhára főzzük, majd a főz
Ugrás a lap tetejére >>