A zöldségeket megtisztítjuk, majd az összeset felkockázzuk, a paprikát karikákra vágjuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a zölds
Fogunk egy fazekat, beletesszük a felkockázott almát, az áfonyát, a cukrot, vizet, ecetet, almát, gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt zöld
Az almakockákat blansírozzuk 1 percig forró vízben, majd szűrjük le és locsoljuk meg citromlével és fehérborral. A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára
A káposztát legyaluljuk, a hagymát felaprózzuk, az almát kimagozzuk és felkockázzuk. A zsíron megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a káposztát, és egy id
Almát lereszeljük, cukorral összekeverjük. Túrót a tejjel simára keverjük, hozzáadjuk a reszelt almát és poharakba töltjük. Búzacsírát szórunk rá.
Az ananász húsát kivájjuk, felkockázzuk, majd a cukorral és vízzel sűrűre főzzük.
A vajat felforrósítjuk, megfűszerezzük, majd megpirítjuk rajta a rizst
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd felkarikázzuk, sóval, borssal megszórjuk, majd egy jénaiba tesszük. Ezután a zsemlemorzsát ráhintjük, és ráöntjük a
Zöldséget felkockázzuk. Főzelékféléket külön-külön lábasba, sós vízzel megfőzzük, majd leszűrjük. Tálaláskor olvasztott vajjal meglocsoljuk.
Ugrás a lap tetejére >>