Előmelegítjük a sütőt 170 C fokosra. A burgonyát vékonyan felszeleteljük, miután a ezzel megvagyunk összekeverjük az olajat a mustárral és a citromlével. E
Zöldségeket felkockázzuk. Vízben félpuhára pároljuk, leszűrjük, forró vajat dobunk rá, fűszerezzük, és puhára pároljuk.
Hagymát apróra vágjuk és az elkapart fokhagymával együtt üvegesre pároljuk. Hozzáadunk 1-1 késhegynyi őrölt curryt és sáfrányt, kókuszreszeléket, majd a
Pucoljuk meg a krumplit, folyó víz alatt öblítsük át, szeleteljük fel, majd sós vízben pároljuk puhára háromnegyed órán át. Szűrjük le és krumplinyomóv
Paradicsomot magvait eltávolítjuk. Felhevítjük a vajat, rádobjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk finomra vágott zellerzölddel, snidlinggel és kaku
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Vízzel öblítsük le a burgonyaszeleteket, majd tegyük a mikróba. Magas fokozaton pároljuk 5 percig. Csepegtessük le. A liszt
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A hosszú cikkelyekre vágott krumplit tegyük tepsibe. Egy tálban a köményt, a pirospaprikát
Minden hozzávalót összekeverünk és fűszerezünk, majd búzacsírát szórunk rá. Héjában főtt burgonyához, vajas kenyérhez kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>