A tojássárgáját a cukorral,olajjal és a tejel jól összekeverjük.Beleszorjuk a lisztet a sötőporral tovább keverjük.A tojásfehérjét kemény habbá verjük,m
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat tegyük egy kikent
Keverjük össze a cukrot, a mandulát, a vajat és a tojást, majd adjuk hozzá az 1 csésze lisztet is. Gyúrjuk össze, majd csomagoljuk fóliába, és tegyük 2 órá
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a felszeletelt répát és áfonyát, majd hozzáadjuk a vajat, a tojást, az olajat és a tejszínt is. Néhány órára
A hozzávalókat egy tálban alaposan dolgozzuk össze. Az így kapott tésztát nyújtsuk ki 2 cm vastagságúra, majd szaggassuk ki. Egy reszelőt nyomkodjunk a formák
A tésztát kinyújtjuk, négyszögekre vágjuk, és rákenjük a cukros, lekváros fahéjas, almát, sarkaikat behatjuk, és megsütjük.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint, valamint belekeverjük a tojásokat és a t
Ugrás a lap tetejére >>