Vágjuk kétfelé a dinnyéket, szedjük ki a magjait és kanalazzuk ki a húsát. Tegyük el a dinnyehéjakat is. A sárgadinnye húsát az articsókával, az almával
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Ezután a vajon 8 percig pároljuk, közben hozzákeverjük a cukrokat és a marsalát. A megpárolt almát a zsemlé
Pucoljuk meg a póréhagymát, folyó víz alatt öblítsük át, daraboljuk fel és pároljuk meg 3 perc alatt sós vízben, majd szűrjük le. Ezután a felhevített va
A körtéket pucoljuk meg, mossuk meg és csöpögtessük le.
Keverjünk össze 3 deci vizet 125 gramm cukorral, főzzük 5 percig, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot
A spenótot jól öblítsük át, 5 perc alatt pároljuk meg sós vízben, majd csöpögtessük le.
Egy agyagedényben az olívaolajon pároljuk meg az összevágott hag
A spárgákat meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd félretesszük. A pezsgőt és a vajat felmelegítjük, majd ezzel megkenjük a kenyereket. Az osztrigák húsát
Tisztítsuk meg az articsókákat, tegyük őket egy tálra, és locsoljuk meg a citrom levével. Fogjunk egy serpenyőt és pirítsuk meg benne a csíkokra szeletelt sza
A megtisztított húsokat rakjuk egy cserépedénybe, öntsünk rá bőségesen vizet és főzzük fel. Pároljuk 1,5 órán át, közben pedig fölözzük le a habját,
Ugrás a lap tetejére >>