A felszeletelt hagymát pároljuk üvegesre egy kis vajon, majd engedjük fel 1 liter vízzel. A megpucolt krumplikat rakjuk a vízbe és ízesítsük sóval, borssal és
A hagymákat megpucoljuk, felkarikázzuk a paradicsommal együtt. A kenyeret megkenjük olívaolajjal, majd először a paradicsomot, aztán a hagymákat tesszük rá. Me
Vágja fel a húst és a szalonnát 2,5 cm-es darabokra. Hevítsen fel 4 evőkanál (60 ml) olajat a nyitott fazékban és pirítsa meg benne a húst és a szalonnát. Ad
Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a húst, majd dolgozzuk össze a feldarabolt répával és hagymával, a zöldfűszerrel és a borral. Lefedve tegyük egy napra a hűt
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és pácoljuk be kakukkfű, babérlevél, oregánó és zsálya keverékében. Hagyjuk így fél napig.
Az olajat melegítsük fe
Pároljuk meg a babot, majd szűrjük le és újra engedjük fel vízzel. Tegyük bele a szalonnákat, a répát, a zöldfűszert, a megtisztított fokhagymagerezdek fel
Először sima vízben pároljuk fél órán át a babot, majd szűrjük le. Ezután ismét öntsük fel vízzel és tegyük bele a szalonnabőrt, a szalonnát, a zöldf
Egy kézi habverővel dolgozzunk össze 5 tojást a cukor felével, majd 5 percre tegyük vízgőz felé és folyamatosan kevergessük. Ezután jól forgassuk össze 115
Ugrás a lap tetejére >>