Fogunk egy lábost, vizet engedünk bele, és ebben főzzük meg a borjúlábat. A fűszereket és a hagymákat is hozzáadjuk. Eközben a káposztát kimossuk, a szalonn
Először is bőséges vízben fél napra áztassuk be a babot, majd szűrjük le. Ezután adjunk hozzá 7,5 liter vizet, főzzük fel és pároljuk fél órán át, köz
A rizst sós vízben pároljuk meg, majd szűrjük le.
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, majd a felhevített vajon süssük néhány percig. Ezután dolgozzuk hoz
A megtisztított húst és a bőrétől megszabadított szalonnát kockázzuk fel. A húst pirítsuk meg a felhevített zsírban, majd keverjük hozzá a szalonnát sütn
A tejet dolgozzuk össze a porcukorral, az összevágott vaníliarúddal és forraljuk fel, majd tegyük félre. Ezután adjuk a kukoricalisztet és takarékon pároljuk
Az összevágott hagymát futtassuk meg az olívaolajon, majd adjuk hozzá a húst. Hintsük meg a liszttel, süssük 2 percig, majd öntsük fel a levessel, a borral és
Egy edényben olvasszuk fel a vajat, és keverjük el a sajttal, a tojássárgákkal és a liszttel. Vajazzuk meg a kenyérszeletek alját, és tegyük tepsibe, a tetejü
A meghámozott hagymákat vágd karikákra és vajon fonnyaszd meg. Ha már üveges, szórd meg kevés liszttel és pirítsd még 2-3 percig, majd öntsd fel a húslevess
Ugrás a lap tetejére >>