Először is pirítsuk meg a kacsa mindkét oldalát aranybarnára.
A sertéshúsokat, a lábszárat, valamint a szalonnabőrt rakjuk agyagedénybe, engedjünk hozzá b
Az avokádót kimagozzuk, felszeleteljük, a répát lereszeljük, a hagymát felaprózzuk. A brokkolit szétszedjük rózsáira, majd sós vízben 8 percet főzzük. Ekk
Először is készítsük el a tésztát. Gyúrjuk össze a lisztet 30 gramm porcukorral, a sütőporral, a vajjal, a tojással és a sóval. Tekerjük folpakba és tegy
Kezdjünk el hevíteni 4 deci vizet, majd keverjük hozzá a cukrot, a mézet és 100 gramm vajat. Főzzük fel és ezután vegyük le a tűzről.
Gyúrjuk össze a lis
Az összevágott hagymához öntsük hozzá a bort, dolgozzuk hozzá a felaprított tárkonyt és addig főzzük, amíg elpárolog a leve.
A tojásokat a forrástól sz
Az armagnacot keverjük össze egy kis vízzel és tegyük bele egy fél napra a szilvákat. majd csöpögtessük le, a levét pedig tegyük félre.
A tejet főzzük fel
A megmosott, félbevágott édesköményeket sós vízben 20 percen át főzzük, majd kivesszük, és lecsöpögtetjük. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd fűsz
A megtisztított, megmosott, lecsöpögtetett rákokat szórjuk meg sóval és borssal.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymákat, majd dolgozzuk h
Ugrás a lap tetejére >>