Az ecetet, cukrot, sót, borsot, felaprított uborkát, hagymát, korianderlevelet, csilit összekeverjük, és 3 órán át hűtőben pihentetjük, néha megforgatjuk.
A lisztet, tojásokat, csipetnyi sót, kókuszsűrítményt, kókuszreszeléket összekeverjük. A tölteléket a következő képpen készítjük:
a citrom levet és h
A halat, curry-pasztát, halszószt, koriandert leturmixoljuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, tojást, összedolgozzuk, pogácsákat formálunk belőle, és megs
Olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk az apróra kockázott csirkemellet, majd pár perc pirítás után, belekerül a felkockázott krumpli, curry-paszta, cukor,
Olajon megpirítjuk a felaprított hozzávalókat, és a fűszereket. Húsokhoz tálaljuk.
Wokban megpirítjuk a felaprított hagymát, és a ferdén szelt zellert, hozzáadjuk a felcsíkozott húst, kissé összepirítjuk, majd felöntjük a levessel, hozzáad
Olajjal meglocsoljuk a wokot, beledobjuk a citromfüvet, szeletelt gyömbért, csilit, pár percig pirítjuk, hozzáadjuk a kókuszt, babot, és megpároljuk.
A rákokat megtisztítjuk, a bélcsatornát eltávolítjuk, és elkezdjük forralni a csilis, gyömbéres, citromfüves, halszószos halcsontlében. Ezután hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>